Creștem împreună


Nume :

Prenume:

Telefon:

Email:

Oras:


Programare:

Locație Animax:

Rasa cățelușului: 

Greutate: 

Vârstă (exprimată în luni): 

Ora (sesiune de socializare):

Data:

Aducerea unui cățeluș sau pisoiaș acasă este o experiență plină de emoții și încântare, însă poate fi și un moment cu multe întrebări și incertitudini. Din fericire, Animax oferă o soluție completă pentru nevoile tale de creștere a noului tău prieten patruped.


În magazinul Animax, vei găsi un ghid complet de creștere care îți oferă toate informațiile și sfaturile necesare pentru a crește un animal sănătos și fericit. De asemenea, broșura Puppy Starter Kit îți oferă 15% reducere (pentru oricare 7 produse cumpărate din brosură) pentru a te ajuta să începi aventura de creștere a puiului tău blănos.


În plus, Animax organizează o campanie de socializare a cățelușilor cu vârstă intre 3 și 6 luni, unde pot interacționa, într-un spațiu destinat special acestora. Acesta este un mod minunat de a învăța despre creșterea animalelor de companie și de a cunoaște alți iubitori de animale.


Animax Fideliclub!


Te poți înscrie în Animax FideliClub prin intermediul aplicației dedicate (iOS si Android). Poți folosi cupoanele în magazine, scanând cardul din aplicația mobilă.

Pentru oricare 7 produse cumpărate

primești REDUCERE 15%

Reducerea este valabilă exclusiv în magazinele fizice și se

aplică la achiziția a minimum 7 produse de cățeluș (puppy) din

categorii diferite. Promoția nu se cumulează cu alte

reduceri
Hai să ne jucăm împreună!

În magazinele Animax Vulcan București și Animax DN1 Value Centre, organizăm întâlniri de socializare pentru puiuți. Cățelușiii se vor putea întâlni și socializa cu prietenii lor, iar noii părinți vor putea afla tot ce îi interesează despre creșterea corectă a unui cățel. Medicii noștri veterinari și colegii din magazine vor oferi sfaturi, pentru îngrijirea si alimentația micilor blănoși. De asemenea, punem la dispoziție o gamă largă de produse, prețuri accesibile și cadouri pentru mici vizitatori.

Siguranța este foarte importantă pentru noi, așa că numărul de locuri este lde maxim 6 per sesiune de joacă.


* Participarea se asigură dupa primirea confirmării in scris din partea noastră. 

* Întâlnirile de socializare sunt valabile pentru câini cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 luni. 

* Este obligatoriu să aduci carnetul de vaccinare. Accesul nu este permis fara prezentarea acestuia personalului nostru.

* Nu aduceți puiuții dacă au semne de boală.

* Sesiunea de joacă este de 45 minute.

* Programările vor fi procesate în ordinea sosirii acestora. În cazul în care numărul de programări este mai mare decât numărul de locuri disponibile restul participanților vor fi contactați pentru reprogramare.

*Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați "Regulamentul" campaniei aici.
Pregătește-te pentru sosirea cățelușului tău 


Pregătește-te pentru sosirea pisoiașului tău