Info

Animax este un brand nascut din dorinta de a raspunde tuturor nevoilor iubitorilor de animale din Romania. Iubim animalele si credem ca ele ne ajuta sa devenim oameni mai buni.

Lider pe segmentul comercializarii produselor pentru animale, Animax a adus pe piata un nou concept de magazin, care sa ofere intr-un singur loc, cea mai complexa gama de produse pentru animalele de companie.

Primul magazin Animax a fost creat in 2001, de catre Pet Product S.R.L., unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de hrana si accesorii pentru animale de companie, care activeaza pe piata romaneasca din anul 1998. Ulterior, reteaua s-a extins si brand-ul Animax poate fi regasit astazi in toate marile orase din tara.

Cu o experienta de 20 de ani in domeniu, Animax a devenit cel mai mare operator pe zona petshop-urilor, si se mentine la cel mai inalt nivel pe piata, prin calitatea serviciilor oferite.

Magazinele din reteaua Animax ofera o gama complexa de produse pentru caini, pisici, pasari, rozatoare, reptile si pesti. Posesorii de animale de companie pot gasi in magazinele Animax: hrana, accesorii, produse de ingrijire, articole de vestimentatie, servicii de toaletare pentru caini si pisici, farmacie si cabinet veterinar.

Magazinele Animax va asteapta cu o atmosfera placuta, plina de culoare si buna dispozitie. Daca aveti nevoie de un sfat competent si de consiliere referitor la achizitionarea sau ingrijirea unui animal de companie, Animax va sta la dispozitie cu personal calificat, cu o vasta pregatire in domeniu.

La ora actuala, reteaua de magazine Animax numara peste 80 de unitati acoperind toate orasele mari din tara.

Animax, pentru si despre animale!