Aplicatia care iti rasplateste loialitatea!

5% din suma totala de achizitie

Beneficiezi de 5% reducere la fiecare achizitie, indiferent de suma cheltuita. Reducerea se aplica prin scanarea codului din aplicatia Animax, la casa de marcat.

De ce ai nevoie?

Inscriere in aplicatia mobila

• Un smartphone, Android sau IOS.• Vii la Animax, iar inainte de scanarea produselor, prezinti aplicatia si beneficiezi de 5% reducerea la intreg cosul de cumparaturi• Daca ai nevoie de suport, colegii din magazin te pot ajuta.

1. Asigură-te că ai internetul pornit. 2. Descarca aplicația Animax din Google Play/App Store. 3. Deschizi aplicația și completezi toate datele necesare pentru crearea contului. 4. Mergi la magazin pentru cumpărăturile tale, iar înainte de a scana produsele, arăți cardul digital și benficiezi de 5% reducere.

Inscriere in aplicatia mobila


1. Internet – pornit
2. Google Play/App Store – downlodezi aplicatiaAnimax.
3. Deschizi aplicatia si completezi toate datelenecesare pentru crearea contului.
4. Mergi la magazin pentru cumparaturile tale Animax, la final arați cardul digital, si beneficiezi de 3% reducere.


Fideliclub

Alte beneficii ale aplicatiei


De acum suntem si mai aproape de tine. Pentru ca pretuim loialitatea ta, te rasplatim la fiecare achizitie! Te înscrii în app, scanezi la casă și te bucuri de beneficii!


• Intuitiv si usor de utilizat

• Program de loialitate – FideliClub, reducere la fiecare achizitie

Descarca aplicatia AnimaxCu gandul mereu la tine, am creat aplicatia care iti rasplateste loialitatea ori de cate ori intri intr-un magazin Animax.

Ne gandim mereu la timpul tau si de aceea, acum, poti accesa magazinul online Animax direct din aplicatie

Inainte de scanarea produselor, arata aplicatia la casa de marcat si, astfel, te bucuri de 5% reducere, indiferent de produsele alese! Hai in FideliClub!

Ești mereu la curent cu cele mai recente promoții Animax!Conceputa special pentru a iti face viata mai usoara, aplicatia Animax dispune de functii usor de folosit!