brand-aspect

Fiecare câine este unic, cu propriile sale caracteristici și nevoi. În schimbul iubirii lor necondiționate, ei merită cea mai bună hrană, adaptată exact nevoilor lor individuale.

ASPECT este o gamă de top de hrană completă super premium pentru câinii adulți, adaptată specificului fiecărei rase și ghidată de filozofia că fiecare rasă necesită o dietă zilnică bine adaptată. Cu toții ne dorim să alegem doar ce este mai bun pentru câinele nostru. În prezent, există o gamă largă de produse specifice, ceea ce face să fie dificil să ne decidem asupra celui potrivit pentru animalului nostru de companie.

Hrana ASPECT este monoproteică, ​​cu o rețetă și ingrediente special create să asigure doza optimă de mâncare completă de care câinele dvs. se va bucura în fiecare zi. Fiecare sac de ASPECT conține substanțe nutritive atent selecționate de care are nevoie fiecare rasă; carne ușor digerabilă pentru sănătatea digestivă, acizi grași omega 3 și omega 6 pentru blană lucioasă și piele sănătoasă, suplimente naturale pentru gingii și dinți sănătoși, mușchi puternici și articulații sănătoase, menținând în același timp o greutate corporală ideală.

Gama ASPECT a fost dezvoltată de către o echipă de nutriționiști și medici veterinari. Cu o abordare curată în producție, aceste alimente nu conțin arome artificiale, conservanți, coloranți sau antioxidanți artificiali. ASPECT este un aliment complet natural fără gluten, produse lactate și ingrediente OMG.

 

ASPECT

NOURISH THEIR INDIVIDUALITY. 

Aflați mai multe despre gama ASPECT pe site-ul www.aspect-nutrition.com


{{block type="filterproducts/inline_home_list" name="aspect_brand" product_count="9" aspect_ratio="0" columns="3" skus="139387,139389,139388,139385,139384,139383,139382,139381,139380" image_width="250" image_height="250" template="filterproducts/brand.phtml"}}

Contacteaza-ne!

Raspundem la orice intrebare, nelamurire sau mesaj cu promptitudine!