Hranitoare, adapatori si castroane pentru caini

Animax este pentru si despre animale. De aceea ii oferim cainelui tau cele mai rezistente hranitoare, adapatori si castroane pentru caini.

Pe Animax.ro poti alege produsul preferat dintr-o gama variata de produse calitative pentru caini: hranitoare pentru caini, adapatori simple si adapatori automate, castroane simple sau castroane double pentru caini.

Hranitoarele pentru caini sunt ideale pentru micile perioade in care vei lipsi de acasa. Hranitorul dozeaza hrana pe care o va primi cainele tau, astfel animalul tau de companie va avea mereu mancare cat timp vei fi plecat.

Adapatorile pentru caini pot fi folosite impreuna cu hranitoarele, acestea asigurandu-i cainelui tau toata apa de care are nevoie in perioadele in care lipsesti de acasa.

Castroanele simple pentru caini pot fi folosite atat pentru hrana uscata sau umeda cat si pentru apa, iar castroanele double pot fi folosite pentru hrana si apa concomitant. Totodata, la Animax gasesti si castroane antiderapante, acestea fiind recomandate pentru cainii care au obiceiul sa impinga sau sa rastoarne castronul cu hrana sau apa.

Animax isi doreste ca fiecare caine sa se bucure de hranitoare, adapatori si castroane ieftine si de calitate. Pe Animax.ro gasesti produse ale celor mai renumite branduri de hranitoare, adapatori si castroane, precum Rogz, Zolux, Enjoy, Imac si Trixie.

Noi imbunatatim relatia dintre stapan si animalul sau prin furnizarea hranitoarelor, adapatorilor si castroanelor potrivite pentru fiecare caine!

Se spune ca mancarea este mai gustoasa cand este servita din recipientul potrivit. De aceea, credem ca toti cainii trebuie sa se bucure de un hranitor sau de un castron potrivit pentru preferintele lor, fie ca este vorba despre un castron antiderapant, fie ca este vorba despre un castron cu model.

La Animax gasesti castroane pentru caini realizate din melamina, ceramica, inox si cu o varietate de modele, atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

De ce sa cumperi hranitoare, adapatori si castroane pentru caini de la Animax:

Suna-ne:  0731.264.629
animax.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii