Filtre Filtre

0,99 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
0,40 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
0,70 lei (TVA inclus)
Comanda rapida

Reptilele sunt animale foarte pretentioase si pot fi dificil de ingrijit, dar cu ajutorul magazinului online Animax puteti fi siguri ca le asigurati cea mai sanatoasa hrana vie. Niciodata nu a fost mai simplu sa va ingrijiti de nevoile nutritionale ale animalelor dumneavoastra de companie, precum si de mediul proprice pe care trebuie sa il asigurati pentru dezvoltarea armonioasa a acestora.


Multi dintre noi am inceput sa prefam hrana vie, asa numita mancare raw vegan, datorita pastrarii propritatilor produselor pe care la consum, la fel si animalele au nevoie de o dieta echilibrata care sa le ofera dozele necesare de grasimi si nutrienti. Veti gasi o gama variata de hrana vie de diferite dimensiuni si varste, pentru ca dumneavoastra sa va asigurati ca animalele de companie pe care le ingrijiti au parte de cele mai bune conditii de a se dezvolta si pentru a ajunge la maturitate cu o stare de sanatate perfecta.


Este important sa va documentati si sa alegeti hrana vie pentru reptile care este potrivita pentru specia pe care o cresteti. Aceasta hrana este menita sa imite cat mai bine dieta alimentara pe care animalul dumneavoastra ar fi avut-o in mediul sau natural. Aici, reptila ar fi avut un comportament de pradator, dar in captivitate depinde de dumneavoastra pentru a-ii asigura o dieta corecta.


Reptilele pot avea diete diferite. Exista specii de reptile carnivore, erbivore sau insectivore. Speciile carnivore si insectivore au nevoie de hrana vie, deoarece aceasta are un continut important de vitamine si minerale. Este important sa alegeti hrana de cea mai buna calitate pentru a asigura sanatatea animalelor. Reptilele tinere au nevoie de mese regulate si destul de dese, insa odata ajunse la varsta maturitatii, mesele zilnice pot deveni mai rare

.
La fel ca si in cazul altor specii de animale, este important sa aveti grija ca reptilele sa nu acumuleze prea multa grasime. Animalele hranite in mod excesiv dezvolta probleme de sanatate si au o durata de viata mai scurta.


Animax va ofera solutii complete pentru o hrana vie specifica oricarui animal. Va puteti increde in calitatea produselor noastre, acestea fiind furnizate de catre cei mai buni producatori de pe piata. Selectia noastra de produse include viermi de diferite sortimente, greieri, gandaci si multe altele.

Insectele desi par de nedigerat erau consumate in vremuri de demult de oamenii din preistorie pentru a supravietuii, in zilele noastre animalele procedeaza la fel, insa oamenii au inceput sa isi aduca aminte de radacini si sa consume hrana bio. Hrana este vitala pentru orice fiinta, insa mentinerea unui stil alimentar echilibrat conduce la stari de bine pe termen lung.

Atat din dieta noastra cat si cea a animalelor nu trebuie sa lipseasca miscarea, chiar daca aveti un animal de companie salbatic, asa cum este reptila, va sfatuim sa ii asigurati un spatiu indeajuns de mare cat sa se plimbe in voie, ca de exemplu o curte, insa aveti grija ca uni invitati se pot teme de aceasta.

Pentru toate animalele este recomandat sa traiasca in mediul lor natural, astfel incat sa se simta in largul lor. Daca totusi ne dorim sa avem animale salbatice in casa este recomandat sa simulam un mediu cat mai natural, fie ca este vorba despre un acvariu, hrana, cusca sau altele. Exista animale salbatice care se domesticesc relativ usor, precum reptilele sau altele la care dresajul este dificil. In ambele cazuri este necesar sa avem grija cu acestea pentru ca pot fi periculoase.

Un animal exotic cu siguranta atrage atentia invitatilor dumneavoastra, uni se vor teme alti vor fi intrigrati, insa cu siguranta veti ramane in mintea lor. Exista magazine specializate in care gasiti tot ce este nevoie pentru acestea.

Daca va doriti hrana vie pentru animalul dumneavoastra, va invitam sa cumparati de pe site-ul Animax.