Hrana uscata

Urmarim dezvoltarea sanatoasa a pisicii tale si ii oferim hrana uscata de cea mai buna calitate

Misiunea noastra este oferirea unei nutritii sanatoase cu ajutorul unei hrane pentru pisici superpremium pe care o punem la dispozitie. Am selectat o serie de 33 de branduri de mancare uscata pentru pisici (Royal Canin, Devora, Petkult, Whiskas, Acana, Mitzy, Advance etc.), care urmaresc indeplinirea necesitatilor unei functionari corecte a organismului: proteine, vitamine, lipide, calciu, carbohidrati, amino-acizi, celuloza, minerale, fibre si omega. Doar printr-o gama diversificata de hrana uscata poti alege cea mai buna mancare pentru pisica ta.

Noi hranim relatia dintre stapan si animalul sau prin furnizarea de hrana uscata potrivita pentru orice pisica!

Hrana uscata pentru pisici de la Animax mentine o alimentatie desavarsita, un grad complet de digestibilitate, printr-un aport potrivit de proteine si calorii, care corespunde unei nutritii perfecte a pisicilor.
Toate produsele Animax au specificatii precise si se potrivesc tuturor pisicilor, in functie de rasa, varsta, nivelul energetic si greutate. Astfel, Animax detine hrana uscata pentru pisici si mancare premium si superpremium pentru pisici.

De ce sa cumperi hrana uscata pentru pisici de la Animax:

Suna-ne:  0731.264.629
animax.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii