Pisica noua in familie
Pisica este un prieten tandru, devotat, curat, inteligent, cu un foarte mare simt al proprietatii si al personalitatii. Mai pe scurt, pisica te trateaza asa cum o tratezi, iubeste-o si te va iubi.
Integrarea ei in casa noua presupune si achizitionarea unor lucruri care tin cont de necesitatile ei specifice.

Hrana uscata


Hrana uscata este considerata hrana de baza. Sortimentele existente pe piata tin cont de foarte multe aspecte importante cum ar fi: varsta, rasa, lungimea parului, sterilizarea.

Castroanele


Castroanele pentru apa si mancare trebuie sa nu fie adanci si sa aiba diametrul suficient de mare. Pisicile isi introduc boticul intr-un recipient doar daca ii intra si mustatile.

Litiera


Litiera. Cele mai recomandate litiere sunt cele acoperite, acestea sunt preferate de catre pisicute deoarece le ofera intimitate, dar mai ales de proprietar, litiera acoperita avand avantajul de a nu lasa nisipul sa se imprastie in afara ei, dar si de a neutraliza eficient mirosurile.

Lopatica pentru litiera


Lopatica pentru litiera este un accesoriu indispensabil cu ajutorul caruia evitam contactul direct cu murdaria pisicii.

Asternutul


Asternutul are rolul de a mentine litiera curata. Acesta poate fi unul clasic, nisip sau poate fi sub forma unor granule de gel cu un grad foarte ridicat de absorbtie.

Culcusul


Culcusul. Pisicutele sunt cele mai fericite cand gasesc un loc pufos si calduros pe care sa doarma, asa ca atunci cand alegeti culcusul tineti cont de aceste preferinte.

Sisalul


Sisalul pentru tocit gherute. Si unghiile pisicilor cresc constant, la fel cum cresc si unghiile noastre, de aceea achizitionarea acestor obiecte special destinate ne vor salva canapeaua si alte obiecte de mobilier de atacul unghiilor crescute prea mari.

Cusca de transport


Cusca de transport. Vizita la medicul veterinar sau transportul pisicilor in afara casei este ideal sa se faca cu ajutorul acestui accesoriu. Pisicile se sperie foarte usor de aglomeratie, ele prefera spatiile intime iar transportul in brate este traumatizant pentru pisicute. Custile trebuiesc sa fie bine ventilate si usor de igienizat.

Jucariile


Jucariile vor face ca micul ghemotoc de blana sa treaca mai usor peste stresul de adaptare resimtit de animalut in primele zile. Optati si pentru jucarii care va implica personal in joaca animalului preferat asa cum sunt unditele, in felul acesta apropierea se va face mult mai usor. Pisicutele vad color asa ca nu uitati sa alegeti jucarii cat mai colorate.

Solutii atractante


Spray pentru educatie contine o solutie cu rol atractant (pe baza de iarba matei) cu care putem orienta mai usor pisica catre anumite obiecte: sisal, culcus, litiera, cusca de transport, facand in felul acesta acomodarea in casa noua mai facila. Acest spray atrage dar si relaxeaza pisica.

In concluzie...


Pisica are nevoie de timp ca sa se acomodeze, nu chemati toti vecinii sa o vada si nu dati o petrecerea in cinstea venirii ei in noua familie pentru ca nu o sa aprecieze. Lasati-o sa exploreze in voie locuinta si cand are ea chef ,pentru ca este un animal nocturn iar cam 80 % din zi prefera sa-si faca somnul de frumusete.

Lista de cumparaturi

TAG-URI:

DISTRIBUIE: