Demonstratie de amenajare nano acvarii in magazinul Animax din  Bucuresti Vulcan Value Center

Sambata 16 mai 2015, ora 11:00, a avut loc in magazinul Animax din Vulcan Value Center Bucuresti, un eveniment dedicat minunatei lumi acvatice sustinut de doi invitati speciali: Chris Lukhaup si Alex Veres.

Chris Lukhaup membru al echipei de cercetare Dennerle, participant la multe expeditii de studiu al crevetilor in lume si autor al multor materiale despre acvaristica si creveti.

Alex Veres membru al echipei Dennerle, unul dintre cele mai cunoscute nume in acvaristica din Romania si arbitru international de aquascaping.

Evenimentul a inceput cu un seminar teoretic sustinut de prezentari de produse dar si de fotografii spectaculoase din nenumaratele expeditii ale lui Chris Lukhaup.

Participantii s-au familiarizat cu minunata lume acvatica si au fost incantati sa afle si sa vada multitudinea de specii de creveti: multicolori, delicati si fascinanti.

Ulterior Chris impreuna cu Alex au facut o demontratie practica: cum sa amenajezi un nano acvariu, pas cu pas.

Alaturi de ei, cei prezenti au avut ocazia sa participe efectiv la plantarea acvariului, chiar si micii acvaristi. Cu totii au fost incantati sa observe si sa participe la transformarea rapida si spectaculoasa de la simpli pereti de sticla la ....un univers intreg!

Demostratia a fost extrem de benefica pentru participantii care, pe langa discount-ul generos de 50% la achitionarea unui Nano acvariu Dennerle, au putut sa il si amenajeze sub indrumarea directa a lui Chris si Alex.

Pasiunea si entuziasmul lor s-a reflectat in frumoase amenajari originale, apreciate atat de traineri cat si de cei prezenti.

Toti participantii la eveniment au beneficiat de: oferte speciale pentru produsele Dennerle, pachete gratuite cu reviste de specialitate, mostre gratuite de plante in vitro si hrana.

La final membrii echipei Dennerle au tinut o sesiune de autografe si sedinte foto alaturi de participanti.

Acvariul amenajat de Chris si Alex a fost oferit, in urma unei extrageri organizate pe loc de Chris! Toti participantii si-au pus numele intr-o urna, iar norocosul castigator a fost extras de o fetita din public.

Televiziunile prezente la eveniment au avut posibilitatea sa le ia interviuri celor doi traineri pentru a face parte din emisiuni dedicate animalelor de companie.

Si ....pentru ca si echipa Animax a fost fascinata de minunata lume a crevetilor de apa dulce, incepand cu luna mai, ii puteti gasi si achizitiona din magazinul Animax din Vulcan Value Center Bucuresti, alaturi de o mare varietatede pesti de apa dulce. „Casa“ crevetilor fost amenajata si pregatita chiar de Alex Veres.

Intreaga echipa Animax multumeste tuturor participantilor si echipei Dennerle pentru succesul acestui eveniment.

Cu siguranta ca vom continua acest program de educatie si socializare pentru iubitorii animalelor si naturii.

TAG-URI:

DISTRIBUIE: