Caine nou in familie
Cainii sunt cele mai apreciate animale de companie, fiind cei mai buni prieteni atat ai adultilor, dar mai ales ai copiilor. Cainii nu sunt pretentiosi, integrarea acestora in noua familie facandu-se mult mai usor decat in cazul altor animale.
Pentru ca au necesitati specifice, cainii au nevoie si de produse speciale care sa le asigure confort, siguranta si traiul de zi cu zi. Iata ce este necesar sa cumperi in cazul in care in familia ta a aparut un catel.

Hrana pentru caini


Hrana industriala te va scapa de corvoada gatitului, dar in acelasi timp va fi una special destinata nevoilor lui in functie de varsta (puppy, junior, adult, senior), greutate, rasa sau dentitie. In prima saptamana catelului i se va administra aceeasi mancare pe care a consumat-o la crescator pentru a evita aparitia problemelor digestive.

Hranitoare si adapatori


Castroanele pentru apa si mancare se vor alege in functie de talia cainelui. Este bine ca aceste sa poata fi usor igienizabile dar si antiderapante fapt ce ajuta animalul sa se hraneasca mai usor si sa nu verse castroanele In cazul cainilor de talie mare si gigant recomandarea specialistilor veterinari ar fi aceea ca aceste rase sa fie hranite din catroane asezate pe suport reglabil pentru a facilita hranirea.

Culcusul


Alegerea culcusului va tine indosebi de marimea la care noul membru al familiei va ajunge. Pentru cateii cu blana scurta, culcusurile calduroase, pufoase sunt o alegere potrivita.
Cateii blanosi au si ei nevoie de culcusuri confortabile, dar si usor igienizabile, de pe suprafata carora parul sa poata fi adunat cu usurinta.
Pentru cainii care rod tot ce le iese in cale exista culcusuri rezistente, din plastic, ce le vor asigura spatiul de care au nevoie.
Asezarea culcusului se va face intr-un loc linistit, cald, fara curent deoarece si lor le place sa se simta bine cand dorm.

Covorase absorbante


Covorasele absorbante sunt o solutie salvatoare in primele luni de viata ale catelului, perioada in care isi va face nevoile in casa. Aceaste produse retin umezeala si mirosurile neplacute, astfel ca traiul alaturi de un catel mic se va desfasura cu un maxim de confort.

Solutiile atractante


Solutiile atractante ne ajuta sa orientam usor animalutele catre anumite suprafete cum ar fi culcusul sau covorasul pentru nevoi.

Solutiile repelente


Solutiile repelente au rolul de a indeparta animalele de anumite suprafete, pulverizarea acestora nu pune animalul in pericol si doar il ajuta sa-si corecteze comportamentele nedorite.

Solutii pentru igienizat locuinta


Solutii pentru igienizat locuinta sunt special create pentru a scoate pete si mirosuri puternice (voma, urina, fecale). Fata de solutiile existente in marketuri acestea nu predispun animalele la intoxicatii sau alergii.

Jucarii


Jucariile vor ajuta catelul sa treaca mult mai usor peste perioada de acomodare. Cateilor cu varsta intre 3-7 luni, le sunt recomandate jucarii speciale care ii ajuta sa faca fata perioadei de schimbare a dentitiei.

Solutii pentru igiena ochilor, urechilor si a dintilor


Solutiile pentru igiena ochilor, urechilor si igiena dintilor ne vor ajuta sa mentinem starea de sanatate a acestora.

Samponul


Samponul se va alege in primul rand in functie de varsta animalelor. Pentru cainii aflati in perioada de vaccinare se va folosi samponul cu spalare uscata. Ulterior pe toata perioada de crestere cand catelul este considerat junior se va folosi samponul pentru cateii junior, produs care tine cont de ph-ul , de sensibilitatea dar si de imunitatea pielii cateilor tineri.

In concluzie...


Alegerea produselor speciale va ajuta catelul sa aiba o stare normala de sanatate insa nu uita ca mai presus de toate acestea dragostea noastra trebuie sa fie ingredientul principal.

TAG-URI:

DISTRIBUIE: