Animax.ro, cel mai bun magazin online la categoria Pet Shop

Animax.ro castiga cel de-al al 2-lea premiu pentru"cel mai bun magazine online la categoria petshop-uri" in cadrul in cadrul Galei Premiilor eCommerce 2016.

La competitia Gpec, cel mai important eveniment de e-commerce al anului, aflat la editia cu nr 11, au participat 90 de magazine online, inscriindu-se in 15 categorii de produse/servicii specializate.

Un juriu format din specialisti cu experienta in domeniul comertului online, a evaluat proiectele inscrise in concurs dupa un set complex de criterii

precum: simplitatea si claritatea designului, arhitectura platformei, siguranta, constructia si organizarea paginii de produs, proces de plata online, inovatie in e-commerce si SEO. Juriul a analizat si elemente de detaliu precum butonul de cautare pe site sau experienta vizitatorului pe site, dar si elemente care tin de suportul oferit pe site, de respectarea termenelor de livrare, interactiunea cu clientul si ne bucuram ca Animax.ro a reusit sa impresioneze membri juriului pentru a 2-a oara.

"Castigarea premiului pentru "Cel mai bun petshop online", pentru a 2-a oară, reprezinta pentru echipa Animax.ro o recunoastere a muncii depuse pana acum si o confirmare ca prin munca multa, dedicare, profesionalism si mai ales pasiune poti ajunge acolo unde iti doresti. Premiul castigat reprezinta dovada faptului ca intrunim toate standardele de calitate, suntem inovatori si deschisi catre nevoile clientului"a declarat Sorina Vana, Marketing Manager Animax.ro