Adoptia unui catelus, mai usoara ca niciodata!

Te-ai gandit, de curand, sa-ti iei un animal de companie? Sau sa ii aduci un prieten catelului tau? Acum ai ocazia sa adopti un catelus. Rapid, simplu si fara sa-ti pui problema vaccinarii sau a deparazitarii!

In magazinul Animax din Bucuresti Vulcan gasesti catelusi dati spre adoptie. Ne dorim sa ajutam cat mai multe animalute sa-si gaseasca o casa. Pana in momentul de fata avem 3 catelusi in cautarea unui loc pe care sa-l considere “acasa” si a unei noi familii.

Ti-am starnit interesul? Probabil te intrebi cum ii cheama pe cei trei catelusi. Any, Rova si Sty sunt numele lor, iar pana acum un lucru este sigur: abia asteapta sa te cunoasca!

Acestia sunt inregistrati in Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan (RECS), sunt vaccinati, deparazitati si au microcipurile implantate. Adoptia se realizeaza in baza unui contract de donatie-adoptie, operatiune ce se desfasoara rapid.

Daca te afli prin preajma magazinului Animax din Bucuresti Vulcan, nu ezita sa le faci o vizita celor trei. Sunt entuziasmati sa faceti cunostinta!

Ai prieteni pe care i-ai auzit spunand ca ar vrea un catelus? Arata-le acest articol si ajuta la gasirea unei case pentru Any, Rova si Sty!

Pentru mai multe detalii, pe cei trei ii gasesti in magazinul Animax Bucuresti Vulcan (Str.Mihail Sebastian, Nr.88, Sector 5), zilnic intre orele 9 si 21. De asemenea, ne poti contacta telefonic la numarul 0725 888 832 sau ne poti scrie un e-mai la adresa bucuresti.vulcan@animax.ro.

Te asteptam pe la noi!

TAG-URI:

DISTRIBUIE: