4 modalitati pentru a-ti pastra locuinta curata cand ai caine
Cainii stiu cu siguranta sa „pastreze dezordinea” intr-o locuinta. Rastoarna castronul cu hrana, varsa apa pe jos si au grija sa lase mereu urme pe parchet. Insa noi, stapanii de caini, trecem cu vederea, curatam si incercam sa pastram curatenia in locuinta in continuare. Dar tu stii ce solutii sunt necesare pentru a pastra curatenia in locuinta ta?

Foloseste solutii pentru pete


Cel mai probabil ai incercat sa cureti petele cauzate de caini cu otet, lamaie sau altfel de solutii care nu au fost utile. Foloseste solutiile speciale pentru pete, acestea elimina petele si nu sunt nocive pentru cainele tau.

Utilizeaza solutii pentru mirosuri


Petele pot fi ignorate de cele mai multe ori, insa mirosul nu. Pentru a elimina mirosurile neplacute cauzate de cainele tau trebuie sa folosesti solutiile speciale pentru eliminarea mirosurilor. Poti utiliza aceste solutii pentru a elimina mirosul din culcusul cainelui, cusca acestuia sau chiar de pe jucariile lui.

Dezinfecteaza podeaua cu solutiile potrivite


Deseori, pentru ca o curatenie sa fie completa, podeaua trebuie dezinfectata. Solutiile dezinfectante care nu contin clor sunt recomandate pentru locuintele in care se regasesc si animale de companie. In general, aceste solutii pot fi folosite pentru a dezinfecta pardoseala, parchetul, fainta, gresia, suprafetele laminate si suprafetele din metal.

Foloseste covorasele absorbante


Covorasele absorbante sunt recomandate in special pentru catelusi. Acestea sunt tratate cu o substanta atractanta pentru caini si sunt folosite pentru educatea cainilor juniori. Covorasele absorbante le atrag atentia cainilor si ii determina sa isi faca nevoile pe ele, pastrandu-ti tie locuinta curata!

TAG-URI:

DISTRIBUIE: