Informatii si sfaturi
0731.777.797
0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Padovan

Padovan

Avem grija de animalul tau!

A avea un animal de companie este o experienta unica, se creeaza o legatura speciala care implica un angajament mare. Prin oferirea unor produse de inalta calitate, urmarim sanatatea si bunastarea animalelor dvs. de companie, oferind toate raspunsurile celor care doresc sa le ofere animalelor lor de companie tot ce este mai bun. Compania Padovan a fost infiintata ca rezultat al pasiunii pentru animale a lui Signor Clemente Padovan, acesta este motivul pentru care produsele noastre ii poarta numele.

Alegem cu atentie materiile prime si le aducem direct din zone in care culturile specifice sunt cultivate in mod traditional, in timp ce prelucrarea are loc in incinta fabricii noastre din Italia, pentru a asigura controlul dublu al calitatii.

Produsele Padovan sunt, prin urmare, rezultatul numai a celor mai bune ingrediente si a expertizei noastre in nutritia animalelor, pe baza unei cunoasteri aprofundate a diferitelor specii, a nevoilor animalelor pe parcursul diferitelor sezoane ale anului si a diferitelor lor stadii de viata.

Seteaza descrescator

23 Articol(e)

Seteaza descrescator

23 Articol(e)