16,49 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
53,19 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
36,69 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
25,79 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
18,49 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
7,75 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
9,89 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
38,99 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
14,39 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
23,79 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
49,17 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
33,79 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
53,49 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
34,79 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
19,99 lei (TVA inclus)
Comanda rapida

Pisicile au nevoie de o intretinere speciala, pentru a le asigura un stil de viata sanatos. Pentru dragostea pe care ne-o ofera trebuie sa incercam sa le cream un habitat placut, iar in acest sens avem la dispozitie o serie de produse profesionale, create special.

Pentru ingrijirea blanii poti folosi sampoane si balsamuri cu formule speciale pentru curatarea delicata a blanii, disponibile in magazinele Animax. In situatiile in care este necesara o igienizare zilnica a pielii si a blanii pisicilor, fie ele pui sau adulti, se pot folosi sampoane uscate. In cazul in care pisica este dificil de imbaiat se poate folosi o lotiune de curatat fara apa.

Igienizarea ochilor si urechilor se va realiza tot cu produse special formulate.

Deparazitarea este foarte importanta si trebuie realizata atat intern cat si extern, pentru a te asigura ca ai o pisica sanatoasa. Deparazitarea interna a pisicilor se poate face incepand cu varsta de 6 saptamani si greutate mai mare de 0.5 kg, iar deparazitarea externa se poate face incepand cu varsta de 2 zile si alegerea produsului antiparazitar va trebui sa tina cont de varsta si greutatea pisoilor in momentul deparazitarii. Pentru deparazitarea externa aveti la dispozitie produse sub forma de pipete, pudra, sampon, spray si zgarda.

De retinut ar fi sa folosim produse antiparazitare speciale pentru pisica si ca nu trebuie sa folosim produsele destinate deparazitarii cainilor la pisica pentru ca se pot produce intoxicatii grave.

Pentru confortul pisicii, dar si pentru igiena casei exista produse speciale cum sunt cele repelente, solutiile pentru pete si mirosuri, litiere, nisip pentru litiera, asternut igienic, dar si produse antizgariat, atractante cu iarba pisicii si usi cu cheita magnetica (permite animalului sa deschida usa prin simpla apropiere de aceasta).

Toate aceste produse necesare intretinerii pisicii sunt disponibile in magazinele Animax.

Specialistul Animax, Anca Ivan, recomanda: "Pisica este un animal care se spala singur, insa imbaierea devine o necesitate in perioada naparlirii, cand pisica pierde mai mult par si in felul acesta ajutam la desprinderea firelor moarte.

Sunt si anumite situatii medicale (animale obeze, cu anumite probleme), cand animalele nu mai pot sa se spele si atunci este necesar ajutorul proprietarului pentru a mentine igiena pielii si a blanitei.

Ca regula generala pisica nu trebuie spalata la o anumita perioada de timp ci doar atunci cand este nevoie."

Pentru mai multe informatii, consultantii Animax va stau la dispozitie!