19,90 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
31,99 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
25,79 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
14,25 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
18,49 lei (TVA inclus)
Momentan Indisponibil
18,99 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
19,49 lei (TVA inclus)
Momentan Indisponibil
78,00 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
53,19 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
19,39 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
9,79 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
19,39 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
31,79 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
7,75 lei (TVA inclus)
Comanda rapida

Cainele, pe cat este de dragalas, pe-atat are nevoie de o intretinere speciala. Incepand de la ingrijirea blanitei, la igiena dentara, la igiena corporala pana la antiparazitare, patrupedul tau va cere o ingrijire, care, pe langa rolul estetic, are un rol important pentru sanatatea lui.

„Intretinerea include toate acele actiuni preventive (imbaiere, toaletare ochi, urechi, gheare, deparazitari ) pe care le facem asupra animalului nostru de companie avand ca scop final mentinerea starii de sanatate", explica specialistul Animax, Anca Ivan.

Baita este foarte importanta si nici nu trebuie realizata frecvent. Rasa cainelui si mediul in care traieste influenteaza frecventa baitei. Ca o regula generala, chiar daca se va dori spalarea patrupedului din cauza mirosului sau pentru ca s-a murdarit, imbaierea, in mod sanatos, ar trebuie sa se faca la 2-3 luni. Imbaierea frecventa elimina stratul de sebum, care protejeaza pielea si actioneaza ca un scut impotriva multiplicarii microorganismelor. Recomandam ca intre imbaieri, pentru a curata blana si pentru a elimina mirosul neplacut sa se foloseasca sampoane uscate sau sampoane pentru spalare frecventa, care sunt mai blande.

De asemenea, trebuie retinut ca patrupedul are nevoi speciale, asa cum si noi avem, de aceea trebuie sa se foloseasca pentru ingrijirea lui doar produse destinate cainilor. Despre cum sa alegi samponul portivit si cum sa speli corect patrupedul, citeste aici (https://animax.ro/samponul-potrivit-pentru-cainele-tau.html)!

Periajul blanii este, de asemenea, foarte important nu doar la nivel estetic cat si pentru sanatatea patrupedului. Periajul stimuleaza circulatia la nivel cutanat, asigurand o piele sanatoasa si o blana stralucitoare, elimina celulele moarte si impuritatile, ajuta la termoreglare si, odata cu el, se pot observa eventuale afectiuni cutanate. Ce tip de perii trebuie sa folosesti in functie de rasa cainelui si cum se realizeaza un periaj corect, afla mai multe informatii aici (https://animax.ro/periajul-cainilor.html)!

Igiena dentara si pedichiura nu trebuie neglijate pentru ca ambele au un efect asupra sanatatii patrupedului. Dintii pot fi curatati cu produse speciale pentru caini cum sunt pastele de dinti si solutiile speciale. Iar daca animalutul nu este foarte activ, ca sa-si toceasca unghiutele, va fi nevoie sa fie taiate un cleste special.

Toate aceste produse necesare intretinerii cainelui sunt disponibile in magazinele Animax.

Pentru mai multe informatii, consultantii Animax va stau la dispozitie!