Info

Animax este un brand născut din dorinţa de a răspunde tuturor nevoilor iubitorilor de animale din România. Iubim animalele și credem că ele ne ajută să devenim oameni mai buni.

Lider pe segmentul comercializării produselor pentru animale, Animax a adus pe piaţă un nou concept de magazin, care să ofere într-un singur loc, cea mai complexă gamă de produse pentru animalele de companie.

Primul magazin Animax a fost creat în 2001, de către Pet Product SRL, unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de hrană şi accesorii pentru animale de companie, care activează pe piaţa românească din anul 1998. Ulterior, reţeaua s-a extins şi brand-ul Animax poate fi regăsit astăzi în toate marile oraşe din ţară.

Cu o experienţă de 19 ani în domeniu, Animax a devenit cel mai mare operator pe zona petshop-urilor, şi se menţine la cel mai înalt nivel pe piaţă, prin calitatea serviciilor oferite.

Magazinele din reţeaua Animax oferă o gamă complexă de produse pentru căţei, pisici, păsări, rozătoare, reptile şi peşti. Posesorii de animale de companie pot găsi în magazinele Animax: hrană, accesorii, produse de îngrijire, articole de vestimentaţie, servicii de toaletare pentru câini și pisici, farmacie și cabinet veterinar.

Magazinele Animax vă aşteaptă cu o atmosferă plăcută, plină de culoare şi bună dispoziţie. Dacă aveţi nevoie de un sfat competent şi de consiliere referitor la achiziţionarea sau îngrijirea unui animal de companie, Animax vă stă la dispoziţie cu personal calificat, cu o vastă pregătire în domeniu.

La ora actuală, reţeaua de magazine Animax numără 66 de unităţi acoperind toate orașele mari din țară.

ANIMAX, pentru şi despre animale!