Hrana umeda

Animax este pentru si despre animale. Venim in intampinarea ta cu cea mai buna hrana umeda pentru pisici

Pentru ca ne dorim ca pisica ta sa primeasca cele mai bune produse, Animax pune la dispozitie iubitorilor de pisici hrana umeda de calitate, bogata in nutrienti. Gama de hrana umeda pisici respecta cerintele nutritionale sanatoase si satisface preferintele multiple ale pisicilor.
Animax stie cat de importanta este o blana sanatoasa, dinti puternici si o activitate zilnica complete, tocmai de aceea, mancarea umeda indeplineste necesitatile unei bune functionalitati a organismului: vitamine, antioxidanti, un nivel ridicat de carne, lipide si carbohidrati.
Mancarea umeda pentru pisici de pe Animax.ro vine din partea celor mai renumiti producatori in materie de nutritie animala: Royal Canin, Petkult, Whiskas, Devora, Sanabelle, Gourmet, Gimpet. Aici gasesti hrana umeda pentru pisici delicioasa, cu grad ridicat de digestabilitate, care previne aparitia alergiilor si apara sistemul digestiv al pisicii tale.

Noi hranim relatia dintre stapan si animalul sau prin furnizarea de hrana umeda potrivita oricarei pisici!

Personalitatea pisicii a reprezentat intotdeauna un motiv de fascinatie. Adaptarea la orice mediu ascunde nevoi nutritionale particulare. Tocmai de aceea, Animax vine in ajutorul tau cu hrana umeda pentru pisici de tip junior, adult sau senior, mancare umeda care indeplineste toate nevoile fizice ale pisicii tale.
Hrana umeda pentru pisici de la Animax ofera bunastare si prosperitate. Mancarea umeda contine ingrediente 100% naturale si o formula avansata, care este usor de digerat si este lipsita de conservanti si coloranti.

De ce sa cumperi hrana umeda pentru pisici de la Animax:

Suna-ne:  0731.264.629
animax.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii