Hrana umeda si uscata pentru pisici

Animax este pentru si despre animale. Venim in intampinarea ta cu cea mai buna hrana umeda si hrana uscata pentru pisici

Pentru ca ne dorim ca pisica ta sa primeasca cele mai bune produse, fie ca este junior sau senior, Animax pune la dispozitie iubitorilor de pisici cea mai buna mancare pentru pisici: hrana umeda si hrana uscata de calitate, bogata in nutrienti. Gama diversificata de mancare pentru pisici premium respecta cerintele nutritionale sanatoase si satisface diversele preferintele ale pisicilor, oferindu-le suplimentele de care au nevoie pentru un trai echilibrat.

Animax cunoaste importanta blanitei sanatoase, dintilor puternici si activitatilor zilnice complete, tocmai de aceea, cea mai sanatoasa mancare pentru pisici de la Animax indeplineste necesitatile unei bune functionalitati a organismului: vitamine, antioxidanti, un nivel ridicat de carne, lipide si carbohidrati.

Mancarea umeda si mancarea uscata pentru pisici de la Animax vine din partea celor mai renumiti producatori in materie de nutritie animala: Royal Canin, Petkult, Whiskas, Devora, Sanabelle, Gourmet, Gimpet, cu grad ridicat de digestibilitate, care previne aparitia alergiilor si apara sistemul digestiv al pisicii tale.

Noi hranim relatia dintre stapan si animalul sau prin furnizarea de hrana umeda si hrana uscata potrivite oricarei pisici!

O pisica sanatoasa este si o pisica fericita. La Animax gasesti hrana uscata pentru pisici Whiskas si hrana umeda pentru pisici Stuzzy. Daca vrei sa iti fie cea mai buna prietena, ofera-i pisicii tale, fie ca este pui sau este matura, produse bogate in vitamine si nutrienti, recomandate de specialisti.

De ce sa cumperi hrana pentru pisici de la Animax:

Suna-ne:  0731.264.629
animax.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii