Custi si genti de transport

Animax este pentru si despre animale. De aceea ii oferim cainelui tau cele mai rezistente custi si genti de transport.

Animax detine o gama diversificata de produse calitative: custi de transport omologate IATA pentru caini, genti de transport, carucioare pentru caini sau custi de interior.

Custile de transport omologate IATA pentru caini respecta criteriile pentru transportul aerian. Totodata, acestea sunt suficient de spatioase pentru a facilita transportul cainelui fara a stresa animalul pe parcursul calatoriei cu avionul.

Gentile de transport pentru caini sunt ideale pentru plimbarile scurte alaturi de cainele tau, fiind mult mai usoare decat custile de transport.

Animax isi doreste ca fiecare caine sa se bucure de produse ieftine si de calitate. Pe Animax.ro gasesti produse ale celor mai renumite branduri de culcusuri si custi pentru caini, precum Ferplast - Atlas, Skudo, Zolux, Geo si Beeztees.

Noi imbunatatim relatia dintre stapan si animalul sau prin furnizarea culcusurilor si custilor de transport potrivite pentru fiecare caine!

Cainii trebuie transportati cu mare atentie, iar la noi gasesti custile si gentile de transport potrivite pentru excursii sau plimbari.

Pentru transportul aerian, custile de transport omologate IATA pentru caini sunt alegerea ideale, respectand dimensiunile solicitate de companiile de transport aerian.

Totodata, pentru plimbarile cu masina sau cu trenul, la Animax gasesti o gama larga de custi de transport ideale pentru aceste tipuri de transport, custile fiind spatioase si rezistente.

De ce sa cumperi custi si genti de transport pentru caini de la Animax:

Suna-ne:  0731.264.629
animax.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii