15,39 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
26,79 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
8,79 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
51,19 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
37,69 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
46,19 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
11,49 lei (TVA inclus)
Momentan Indisponibil
40,69 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
3,99 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
5,29 lei (TVA inclus)
Momentan Indisponibil
17,49 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
12,99 lei (TVA inclus)
Momentan Indisponibil
2,75 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
435,00 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
3,99 lei (TVA inclus)
Comanda rapida
76,99 lei (TVA inclus)
Comanda rapida

Pestii de acvariu au nevoie de un habitat complet ca sa te bucuri de ei pe termen lung si ca sa traiasca intr-un loc asemanator cu cel din mediul lor natural. Pentru acest lucru, in magazinul nostru vei gasi o serie de accesorii gandite special pentru a raspunde oricarei necesitati pe care o au pestii exotici de acvariu.

Accesoriilepentru acvariile de pestiau o importanta deosebita, indeplinind doua roluri principale: un rol functional si unul estetic.

Prin intermediul rolului functional, accesoriile pentru acvariile de pesti ne ajuta sa mentinem parametrii apei, pentru a le asigura pestilor un ambient cat mai asemanator cu cel din biotopul natural. Acesti parametri sunt mentinuti cu ajutorul filtrelor, pompelor de aer, incalzitoarelor, neoanelor, termometrelor.

In plus, pentru imbunatatirea apei si pentru intretinerea pestilor mai ai la dispozitie produse ca materialele filtrante, carbon activ si piatra de aer care contribuie la purificarea si limpezirea apei, dar si de minciog (este un produs de prindere a pestilor din acvariu fara a-i stresa prea mult in timpul manipularii) si de maternitate pentru pesti (ideala pentru separarea femelelor ce urmeaza sa fete).

Rolul estetic al accesoriilor pentru acvariile de pesti este dat de catre decoruri, care, pe langa faptul ca ne ajuta sa cream un loc de basm, servesc si ca ascunzatori pentru pesti, prevenind in felul acesta stresul.

Animax ti-a pregatit toate accesoriile de decor de care ai nevoie! De la plante artificiale, coral, scoici si caracatite de plastic pana la obiecte care creeaza un decor luxuriant si de poveste cum sunt castelele, casutele, podurile, barcutele, cufarele, rocile si corabiile.

Specialistul Animax, Anca Ivan, recomanda: "Pentru a alege corect accesorile trebuie sa tinem cont de capacitatea acvariului, de numarul de pesti dar si de preferintele acestora. Alegeti cu grija si dragoste accesoriile si tineti cont de faptul ca sunt un factor indispensabil in orice acvariu. Pestii care nu au dupa ce sa se ascunda sunt stresati, devin decolorati, le scade imunitatea si in timp sunt susceptibili imbolnavirilor."

Comanda online accesorii pentru pesti sau vino in cel mai apropiat magazin fizic Animax!